Gossip Girl

Ikväll börjar Gossip Girl på femman. Det är en riktigt bra serie jag har följt den på Internet. Dem skrev i Metro imorse att det var en av de mest populära tv-serierna men hade dåliga tittarsiffror just för att många såg den på Internet. Jag rekommenderar  er iaf starkt att se den. Serien baseras på en serie böcker med samma namn och är producerad av dem som ligger bakom OC . Hoppas ni finner skvallrets värld lika kul som jag.


Godmorgon

Godmorgon alla glada :P. Ska strax springa iväg till skolan. Idag blir det morgonlektion träning och sen ytterliggare en lektion. Att motionera är viktigt har jag fått höra så för er som inte hinner med riktig träning idag kan ni ju följa den här videon med morgongympa. Kram


Kort kväll

Jag det blev inte mycket till kväll. Nu har jag iaf hunnit göra min makaronipudding den blev helt oki men kanske inte den största hitten. Sen har jag bakat bröd fast från sådan där färdig mix men jag känner mig ändå ganska stolt. Nu ska jag försöka städa upp i köket och sen bums i säng och läsa lite miljö.
Skickar med en låt nu också tycker att Colbie Caillat har så skön röst, ni vet hon som sjunger Bubbly som har gått på radion ett tag.


Måndag

Så nu har man klarat av ytterliggaren en måndag. Trodde jag skulle krevera när jag var på väg hem hade så mycket saker på mig. Packningen från hotellnatten plus en kasse med mat. Igår började vi våran hotellvistelse med att basta. Sedan åt vi en god middag som vi fick halva priset på :D. Efter det gjorde vi ett besök in i isbaren som var riktigt häftig, dock skulle jag inte vilja spendera en allt för långt tid där inne kaaaallt. Nedan är en bild på mig i den fina ponchon man får låna.
image31
Efter isbaren blev det te för mig och kaffe för Petra, dels för att få upp värmen. Efter det blev det tv och sova.
Imorse var det riktigt jobbigt att komma upp så där som det är på måndagar men det gick till slut. Vi åt  frukostbuffé vilket var trevligt. Sen bar det av till skolan och en dag som faktiskt gick hyfsat snabbt. Nu ska jag gå och göra lite mat ska försöka mig på makaronipudding för första gången får se hur det går.

Hotell

Ikväll ska jag göra något som jag aldrig har gjort förut sova på hotell i Stockholm. En av mina närmaste vänner har precis fått jobb på Nordic Sea hotell och som del av inlärningsfasen ska varje anställd sova på hotellet. Hon fick även ta med sig en kompis och den kompisen blev jag. Ska bli riktigt kul. Vi ska försöka leka turister. Förutom att vi får natten gratis så får vi också gratis frukost på morgonen och det är ju inte helt fel. Hoppas att alla ni där ute också får en underbar söndag det är iaf kanon väder, vad jag kan se genom mitt fönster :P. Nu måste jag skynda iväg.
Kram Sanna


Godnatt

Jag hade en jättetrevlig kväll. God mat, god dricka och gott sällskap. Nu är det nog dags att sova så att jag får ut något av imorgon. Skulle lägga upp en video men det gick inte att direkt koppla den hit så jag ger er länken för jag tyckte om den. Här kommer den.
Godnatt

Middag

Ikväll skall jag hem till en av mina brorsor och äta middag med honom, hans flickvän, min andra bror och två av mina sysslingar. Det skall bli kul har inte pratat ordentligt med mina sysslingar sedan vi var små. Då spenderade vi alla somrarna uppe i Hudiksvall där min farfar kommer ifrån. Där brukade vi leka med varandra under somrarna. Inom släkten hade vi tre hus på rad vid sjön Dellen, det var underbart där uppe och jag saknar det än idag. När min farfar blev dålig var vi tvungna att sälja vårat hus då ingen hade tid att ta hand om det. Men men sådan är tiden saker försvinner och nya ting tillkommer. La till en låt igen också, det var en så söt video.




Slow Down

Det är lätt att man jäktar för mycket i dagens samhälle. Därför blev jag så glad när jag läste i DN för några dagar sedan om Slow Down Now en hemsida skapad av the International Institute for Not Doing Much. Deras måtto är "Do less, slowly Multi tasking is a moral weakness". Här har ni länken till hemsidan om ni känner att ni skulle behöva lite hjälp att sakta ner. Jag la till en bra låt på inlägget också The 59th Street bridge Song med Simon & Garfunkel tyckte den var passande.




/Sanna