Lite mer djur

Det brukar bo en ekorre i vår ek, tidigare i år blev hon bortjagad av en uggla, men vi tyckte vi hade sett henne flytta in igen efter att ugglan hade stuckit. Så vi hoppades att det skulle bli ekorrungar igen som vi redan har haft ett år. Hade gett upp hoppet men tror ni inte att nyss när jag satt vid min dator så kom det ut tre ekorrungar. Sååå söta nu springer de runt i trädet här utanför och testar sina förmågor och gränser. Smyger man riktigt tyst ut kan man komma ganska nära utan att störa dem. Lyckades få några halv bra bilder, dem springer ju runt så mycket dem små liven. Ah naturen är härlig. 

image28


image29


image30


  

Paddor on the walk

Igår måste det ha varit någon speciell kväll för paddorna i Hässelby. Efter att ha sett på tv hemma hos en kompis körde jag hem och var tvungen att stanna två gånger för att det satt paddor på vägen. Vet inte vart dem var på väg men jag iaf sitta fem minuter i bilen innan jag kunde köra upp på uppfarten hemma eftersom en padda hade satt sig i vägen. Sen var jag ju så klart tvungen att fotografera den men någon kyss fick den inte. Tänk om det var min drömprins.... :P.


image27

Stiletto Run

Haha det här är det bästa jag har hört. Det är lopp som går av stapeln i kungsträdgården idag. Loppet arrangeras av Galmour och målet är att springa 100 meter i stilettklackar på kortast tid. Den som vinner får 100000kr att shoppa för. Tyckte det var en riktigt rolig idé :P. Om det inte vore för att jag jobbade skulle jag åka in till stan och kolla.
Här är en länk till
Glamour och en till aftonbladet där det står om loppet.