Semeldags

Idag är det första semeldagen mm nu börjar en period av frosseri. Här på jobbet har vi beställt in 190 semlor som ska delas ut på tre våningar. Får bara hoppas att jag kanske också kan få en liten semla som blir över, vet iaf att jag får semla hemma ikväll mamma bakade i helgen. Jag föredrar min semla med ganska lite grädde som är blandad med lite mandelmassa och sen en massa florsocker ovanpå alltihop.


Hmm...

Before the Cut: Spears Was in Rehab

Hela den här helgen har varit riktigt lugn för min del har bara slappat hemma. Körde mamma och pappa till Uppsala igår, de skulle åka vikingarännet, hurtigt värre :P. Själv åkte jag sedan hem igen för att plugga. Vilket jag har gjort både i lördags och igår inför KS (kontroll skrivningen) som jag skrev idag. Den gick väll så där men bra med tanke på att jag inte har gått på föreläsningarna sedan efter jullovet.
Nu sitter jag på jobbet, Nordea idag på Regeringsgatan sju våningar upp med utsikt över hela staden. Verkligen jättefint här trivs jag bra :).
Ikväll ska jag ha syskon middag med brorsorna i Abrahamsberg. Det ska bli roligt men tror däremot att jag åker på handlandet :(. Kan nog tjat så att ena brorsan kommer och hjälper till iaf.
Dagen största skräll är ju Brittneys nya frisyr jag säger bara, hjälp! Själv tänkte jag nog klippa mig nu när jag har fått min lön på fredag, har lite pengar brist just nu, men det blir nog inte just det valet av frisyr. Men jag ska iaf klippa till axlarna står inte ut med mitt långa hår. Ha en bra dag puss och kram.

Valentine

Så var det Alla Hjärtans Dag hoppas ni har haft en underbar dag. Själv har jag ätit geléhjärtan till bristningsgränsen. Hade en massa på jobbet och sedan köpte jag till mamma och pappa på vägen hem för att visa min uppskattning. Dem är ju så snälla som tar hand om mig hela tiden och ger mig mat.
Ett ont öga går till Sl vars tunnelbana stod stilla när jag försökte åka hem med gröna linjen *morr*. Men det varade inte allt för länge.
Nu måste jag börja jobba på en mängd saker som jag har skjutit på, men missa inte
Men in trees som börjar på trean ikväll om ni nu är som jag och sitter hemma. Tror att det kan vara riktigt bra, får bara se om mamma låter mig se det hon vill nämligen se Kommissarie Poirot samtidigt och man kan inte titta på boxern samtidigt som på fyran. Det blir en tuff fight. Kram och puss på er alla från mig. :D


Pearls Before Swine
Ps. älskar serien som figuren ovan kommer ifrån Pearls before Swine finns på comics.com Ds.

Desperate Housewives

Ikväll så börjar äntligen en ny säsong av Desperate Housewives, jag kommer iaf sitta bänkad framför tv:n :D Ser fram emot nya intriger att förgylla tisdagarna med och kanske någon ny hunk att njuta av.


Favorit i mp3:n

Ny favorit på mp3:n Amy Winehouses album Back to Black, skön soulig musik som jag inte kan få nog av. Med influens av artister som Aretha Franklin och The Supremes. Man kan just nu ibland höra den första singeln Rehab på radion lite då och då. Själv kör jag alla hennes låtar dygnet runt och kommer antagligen ha tjatat ut de innan månaden är slut :P.


Alla hjärtans dag

Imorgon är det den stora dagen. Själv har jag ingen dejt så jag får väll tröstäta geléhjärtan och älska mig själv :P. Eller göra ett desperat försök á la Nemi... den här fick iaf mig på gott humör :D. 
 

nemi hjärta

Long time no see

Okej, det här med att blogga har väll inte riktigt gått så bra som man kan vänta sig. Har inte skrivit på hur länge som helst. Iaf det som har hänt är att jag nu ska jobba under våren till juni då jag och Anna tänkte åka till Syd Amerika. Måste ju ha lite pengar för att det ska gå. Under tiden läser jag också spanska på torsdagar och ska även ta lite gamla tentor :P.
I helgen var jag ute och prövade mina vingar på stureplan, har inte varit ute där på jätte länge eftersom det bara blir söder nu för tiden (föredrar det).  Jag och min kompis Petra (sedan första klass) förade tillsammans med en annan gammal Hässelby kompis som vi gick ettan till sexan med. Hon bor nu på Gärdet så det var nära och bra till stan. Efter ett tag kom också en annan tjej som vi gick i samma klass som och som jag inte har sett på många många år. Det var jättekul att se hur hon var nu och vad hon gjorde för något, och att ha gammla gänget sammlat.
Vi gick till Oxide tror jag det heter och där var det jättetrevligt. Ett ganska litet och personligt ställe sen gick Petra och jag vidare till Whiteroom, det var helt oki men ganska många unga människor kanske lite för mycket. För att sedan äta på MAX sen tog jag nattbussen hem, somnade så fort jag hade satt mig men killen bredvid mig väckte mig han var orolig för att jag skulle bli utnyttjad av någon i min sömn, ur gulligt. Så jag snackade med honom hela vägen till Hässelby strand där han klev av sedan fick jag åka själv det sista tio minuterna. Hur bra som helst att ha någon att prata med eftersom det är en sådan lång resa. Sedan när jag gick på vägen hem lyckades så klart ostabila lilla Sanna halka vilket bevisades av min jacka dagen efter också som hade lite sand/lera på jackärmarna. Tror mitt äventyr slutade hemma vid kl halv sex.
Lördagen mådde jag ordentligt dåligt trots att jag inte mådde dåligt under kvällen innan. Kunde inte behålla en endaste bit mat har aldrig varit med om något liknande. Så jag ska vara lite mer försiktigare när jag dricker nästa gång. Men tycker det är konstigt eftersom jag tidigare har druckit betydligt mer utan att bli dålig. Jaja får se vad min kropp säger nästa gång ska vara lite mer snäll mot den.
Så igår när jag äntligen kunde äta igen, så slevade jag i mig en massa mat och godis. Bäst var mammas lasange som jag ääälskar, hon hade gjort den kvällen innan. Det fanns hur mycket som helst så jag åt en massa. Kollade också på Vänner första säsongen som jag fick i julklapp, finns inget bättre att få en på bra humör.
Nä nu ska jag återgå till mitt jobb, sitter i receptionen på Ernst & Young idag. Blir nog till klockan fem sen får jag åka hem till "hooden" alias Hässelby.
Kram på er....